top of page
Hout textuur

Over Puur Sober Wonen

Even voorstellen: wij zijn Marlea Harinck en Priscilla Govaers. Sinds 1 augustus 2017 zijn wij de trotse eigenaresses geworden van de bloemenzaak PUUR bloemstyling in Goes en in 2022 zijn we verhuisd naar de binnenstad van Goes met een nieuw pand en een nieuwe naam, Woonwinkel Puur Sober Wonen.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor landelijke woonproducten in sobere stijl.  Onze banken, stoelen en fauteuils worden allemaal in Nederland geproduceerd. voor alle ander pareltjes gaan we verder op pad samen met verschillende partners. Salontafels uit India, Louvre luiken uit Israël, prachtige olijfbakken en nog zoveel meer! Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren of neem alvast een kijkje in onze webshop.  Daarnaast hebben we ook een vast aanbod in stoelen, tafels, tv meubelen, badkamermeubelen en kasten.

f61ed6a2-809d-4d5c-9d2e-689a6c0d604a.JPG

Producten & Diensten

Puur Sober Wonen staat voor meer dan alleen schitterende boeketten en prachtige bloemstukken. Wij willen blijven vernieuwen, inspireren en verrassen. Wij zijn je graag van dienst!

 

BLOEMEN LATEN BEZORGEN

Wil je bloemen laten bezorgen? Dan kan dat via onze eigen bezorgdienst of via de bloemenorganisatie Euroflorist waar PUUR bloemstyling bij aangesloten is. 

 

WORKSHOPS

Voor bloemschikworkshops kun je ook bij ons terecht! Wij geven het hele jaar door seizoensgebonden workshops op de zaak, maar ook op locatie of bij jou thuis. 

BLOEMWERKEN

Wij verzorgen gelegenheidsbloemwerken op maat op deze pagina vind je meer informatie over bloemwerken voor diverse gelegenheden.

ABONNEMENTEN

Tevens bieden wij hele leuke PUUR abonnementen voor zowel zakelijke als particuliere klanten! Neem contact op voor meer informatie.

 

STYLE ADVIES & BEDRIJFSINRICHTING 

Komt je er thuis niet uit met de kleur van de muren of de inrichting zelf, dan adviseren wij graag bij jou thuis. Ook bedrijven kleden wij volledig gemeubileerd aan. Kom voor sfeer en inspiratie naar de winkel en we informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Hout textuur

Team Puur Sober Wonen

IMG_2906_edited.jpg

PRISCILLA & MARLEA

EIGENARESSEN

CASSIE BEYERLEIN

BLOEMBINDSTER

thumbnail_7e9441e8-0c78-4890-846f-d67543

ANNEKE MOENS

thumbnail_IMG_8912_edited.jpg

FEMME VAN MARIS

STAGIAIRE

bottom of page