top of page
Hout textuur

Over Puur Bloemstyling

Even voorstellen: wij zijn Marlea Harinck en Priscilla Govaers. Sinds 1 augustus 2017 zijn wij de trotse eigenaresses geworden van de bloemenzaak PUUR bloemstyling in Goes.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een breed assortiment van schitterende en unieke snijbloemen, maar ook voor planten en woondecoratie. Sinds kort hebben we ook klein meubelen in ons assortiment zoals salontafels uit India, Louvre luiken uit Israël, prachtige olijfbakken en nog zoveel meer! Kom eens langs in onze zaak of neem alvast een kijkje in onze webshop.  Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod in banken, stoelen en tafels.

6687A22D-FE19-45F2-9019-9C851042CC85_edi

Producten & Diensten

PUUR Bloemstyling staat voor meer dan alleen schitterende boeketten en prachtige bloemstukken. Wij willen blijven vernieuwen, inspireren en verrassen. Wij zijn je graag van dienst!

 

BLOEMEN LATEN BEZORGEN

Wil je bloemen laten bezorgen? Dan kan dat via onze eigen bezorgdienst of via de bloemenorganisatie Euroflorist waar PUUR bloemstyling bij aangesloten is. 

 

WORKSHOPS

Voor bloemschikworkshops kun je ook bij ons terecht! Wij geven het hele jaar door seizoensgebonden workshops op de zaak, maar ook op locatie of bij jou thuis.  Momenteel staan helaas alle workshops stil i.v.m. Covid19.

BLOEMWERKEN

Wij verzorgen gelegenheidsbloemwerken op maat op deze pagina vind je meer informatie over bloemwerken voor diverse gelegenheden.

ABONNEMENTEN

Tevens bieden wij hele leuke PUUR abonnementen voor zowel zakelijke als particuliere klanten! Neem contact op voor meer informatie.

 

STYLE ADVIES & BEDRIJFSINRICHTING 

Komt je er thuis niet uit met de kleur van de muren of de inrichting zelf, dan adviseren wij graag bij jou thuis. Ook bedrijven kleden wij volledig gemeubileerd aan. Kom voor sfeer en inspiratie naar de winkel en we informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Hout textuur

Puur Bloemstyling team

PRISCILLA & MARLEA

EIGENARESSEN

CASSIE BEYERLEIN

BLOEMBINDSTER

FLIP HOMBURG

BLOEMENBEZORGER

ddcd_edited_edited.jpg

NEL KLUIJFHOUT

KOFFIDAME

bottom of page