top of page
Hout textuur

Een Brynxz verkooppunt in Goes

✓  Bloemwerken op maat

✓  Een eigen bezorgdienst

✓  Persoonlijk stijladvies

Ben je op zoek naar een Brynx verkooppunt in Goes? PUUR Bloemstyling is een gepassioneerde bloemist in Zeeland met een locatie in de bruisende binnenstad, waar je terechtkunt voor allerhande artikelen om jouw tuin of huis van top tot teen op te fleuren. In ons ruime assortiment vind je onder meer prachtige snijbloemen, adembenemend mooie planten en diverse woonaccessoires van topmerken als Brynxz.

Online bloemen kopen

Bloemen bestellen in Goes

Koop stoere, unieke woonaccessoires van Brynxz bij een verkooppunt in Goes

PUUR Bloemstyling, gevestigd in Goes, is een vertrouwd verkooppunt van unieke woonaccessoires, ontworpen en geproduceerd door het authentieke merk Brynxz. Dit merk combineert ‘het beste van toen met het mooiste van nu’. Stoere interieuraccessoires met een vleugje nostalgie en een moderne twist: de woonartikelen zijn onmisbaar in het eigentijdse interieur van het moderne huishouden. Neem nu bijvoorbeeld de uit hout vervaardigde kapstok van Brynxz, die je vindt in ons online assortiment. Dit is een echte blikvanger, die de combinatie van schoonheid en functionaliteit op perfecte wijze belichaamt

Hout textuur

Bel ons of stuur een e-mail

Onze bloemenzaak in Goes fungeert dus als een verkooppunt voor het merk Brynxz. Wil je graag woondecoratie, zoals een kapstok, olijfbak of stalen kist, online bestellen? Plaats je bestelling vóór 14.00 uur in onze webshop, dan leveren wij deze dezelfde dag nog bij je af. Wil je liever rondsnuffelen in onze bloemenwinkel op locatie? Ook hier ben je van harte welkom. Voor vragen en/of opmerkingen bel je naar 0113 308 355 of stuur je een e-mail naar info@puurbloemstyling.nl.

bottom of page