top of page
Hout textuur

Bloemschikken workshop in Goes

✓  Bloemwerken op maat

✓  Een eigen bezorgdienst

✓  Persoonlijk stijladvies

Leer bloemschikken tijdens een workshop bij PUUR Bloemstyling in Goes! Als gepassioneerde bloemist in provincie Zeeland, hebben wij ruime ervaring en kennis op het gebied van bloemschikken. Kennis moet gedeeld worden en daarom organiseren wij het gehele jaar door seizoensgebonden workshops. Deze kunnen plaatsvinden op de zaak of op een locatie naar keuze, zoals bij jou thuis.

Online bloemen kopen

Bloemen bestellen in Goes

Leer bloemschikken tijdens een workshop in Goes

Het volgen van een workshop bloemschikken bij dé bloemist in Goes, is een onwijs leuke en leerzame activiteit die je bijvoorbeeld kunt inplannen met een groep vriendinnen. Tijdens de workshops geven wij je tips & tricks en leren we je de fijne kneepjes van het vak, zodat je ook in de toekomst zelf de mooiste bloemstukken samenstelt. Zo kun jij binnenkort perfect uit de voeten met een verzameling aan losse takken, snijbloemen en ander groen en op deze manier je creativiteit de vrije loop laten.

Hout textuur

Neem contact met ons op voor meer informatie

Woon je in (de omgeving van) Goes en wil je graag een workshop bloemschikken volgen bij een ervaren bloemspecialist? Neem dan gerust contact met ons op bij vragen of bij behoefte aan verdere informatie. Wij vertellen je graag alle ins en outs! Je bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 0113 308 355, maar ook kun je een e-mail sturen naar info@puurbloemstyling.nl.

bottom of page